Kinderfeestje

 

De huifkar rijd in een half uur naar het bos, daar aangekomen kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin, waar u ze de zelf meegemomen chips en drinken, koffie en thee mogen nuttigen.

Daarna begint de spannende speurtocht. Van 1/2 of 1 uur.

 

amigohuifkarfoto's 025

Dan weer terug met de huifkar. En als verrassing mag de jarige het laatste stukje zelf sturen ( mennen ). U kunt dan prachtige foto’s maken van uw zoon of dochter.
Om je feestje helemaal compleet te maken is het mogelijk pannenkoeken te eten, te picknicken of een broodje knakworst te eten.
Het programma duurt 2,5 uur met eten 3 uur
Bij slecht weer hebben we een binnenprogramma. Dat bestaat o.a. uit: ponyrijden en westernspelletjes. hoefijzergooien, spijkerpoepen, ezeltjeprik, ponyrace, ballontrappen, touwtrekken enz.
Deze spelletjes vinden plaats in de paardenstal op de boerderij.

We hebben 3 huifkarren, en een open koets. In één huifkar kunnen min. 8 kinderen en 2 volwassenen en max. 20 kinderen en 4 volwassenen. Totaal in de 3 huifkarren kunnen 35 volwassenen of 50 kinderen.

Bij boeking is het minimaal 8 kinderen en 2 volwassenen, of 10 peronen. Minder mag natuurlijk ook, maar de betaling is voor min. 10 personen.